Kamilla logó

Kamilla Apartman Pécs tudnivalók

Érkezés, távozás

Az apartmant az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és az indulás napján 11 óráig kell elhagyni. Ha valamiért a fenti időpontok nem felelnek meg, kérjük foglaláskor jelezni.

Kulcsok

Az apartman vendégei az apartmanhoz saját kulcsot illetve az autóval érkezők a garázskapu távirányítót kapnak, amit az itt tartózkodás ideje alatt maguknál tarthatnak.

Fizetés

Fizetés készpénzzel, K&H / MKB / OTP szépkártyával lehetséges, érkezéskor.

Rend

Az apartmant minden távozó vendég után mi takarítjuk ki. Az új vendégeket felhúzott ágyneművel és tiszta törülközőkkel várjuk. A szállás elhagyásakor az ágyneműket kérjük lehúzni és a használt törülközőkkel, konyharuhákkal együtt a fürdőszobában a földre dobni.

Fűtés-hűtés

Az apartmanban automatikus fűtésszabályozás található, semmilyen beavatkozást nem igényel. Az apartmannak keleti tájolása és redőnyös árnyékolása miatt az átlagos nyári napokon jó a klímája. Hogy a forró nyári napokat elviselhetővé tegyük, az apartmanba klímaberendezéseket szereltettünk fel. A klímaberendezések használatáért 500 Ft/éjszaka díjat számítunk fel. A klímaberendezések csak távvezérlővel működnek, a távvezérlőket a használati díj megfizetése után adjuk át.

Egyéb

Az apartmanban Pécsi aktualitásokat és Pécs történetét bemutató könyveket, kiadványokat, térképeket, programajánlókat találnak. Az apartmanban wifi elérhető. Ha valaki kerékpárral érkezik, azok tárolása megoldható.

Fontos

Az apartmanban dohányozás és háziállat bevitele higiéniai okokból nem megengedett. Kérjük, hogy a házban és az utcában lakók nyugalmára legyenek tekintettel, ezért kerüljék hangoskodást.