Kamilla logó

Szállásfoglalás előtt kérjük, olvassa el a tudnivalókat. Ha a későbbiekben mégis elállna a foglalásától, kérjük, hogy azt e-mailben vagy telefonon jelezze, legkésőbb az érkezés napja előtt három nappal!

Mobil: +36 70/326-3168   |   E-mail: karlovecz.judit@gmail.com |

Foglalásra vonatkozó adatok
Személyes adatok
  1. * az adatok megadása szükséges
 

Szállásfoglalás lépései

  1. Az apartman lefoglalásához jelölje be a naptárban az apartmanban eltöltendő első éjszakát! Kattintson a tervezett érkezés napjára vagy írja be a mezőbe a dátumot.
  2. A következő mezőben válassza ki a naptárból, vagy írja be a mezőbe azt a dátumot amely napon az apartmant el kívánja hagyni!
  3. Adja meg, hogy pontosan hány személy számára foglalja le szállást.
  4. Ezután kérjük, adja meg nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, valamint üzenetet is fűzhet a szállásfoglaláshoz! A megjegyzésbe kérjük beírni, hogy van-e valami extra kívánsága. Pl.: 14 óra előtt szeretne érkezni… (Amennyiben éppen nincs távozó vendég, természetesen megoldható.) Kérjük adja meg, hogy igényel-e kiságyat, gyermek etető széket.
  5. A foglalását a “Foglalás elküldése” gomb megnyomásával küldheti el.
  6. Ezt követően a megadott éjszakákra előjegyzésbe vesszük az Ön foglalását. Az előjegyzés feldolgozása után telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk a lefoglalt időszakot.